Home > Werken bij een e-commerce bedrijf
zakelijk
|
29 april 2024

Werken bij een e-commerce bedrijf

stage duurzaamheid

Sinds het begin van de crisis van vorig jaar hebben we gezien dat sommige bedrijven het erg zwaar te voortduren kregen. Horecabedrijven, sportscholen en andere fysieke winkels hebben het zwaar gehad. De een zijn verlies is de ander zijn brood en dit konden we terugzien bij e-commerce bedrijven. Waar horecabedrijven het erg zwaar hadden om te overleven draaiden e-commerce bedrijven de omzet van hun leven. Veel mensen zaten opeens thuis en gingen vaak uit verveling online winkelen. Ze wouden nieuwe kleren, nieuwe elektronica of andere spullen waar ze hun verveling mee konden opvullen. Mensen leefden opeens massaal online en dit was terug te zien in koers van allerlei streamingdiensten, zoals Netflix en webshops draaiden ook erg goed. E-commerce bedrijven doen het erg goed en veel mensen wouden graag voor en met ze samenwerken.

Stage lopen bij een webshop

De wereld is tegenwoordig steeds meer online te vinden en dit zien we ook terug in het aantal webshops en mensen die iets proberen te verdienen via allerlei online platformen. Voor veel jongen mensen is dit ook een kans om bij een jong bedrijf stage te lopen. Hier kunnen de jonge mensen vaak al nieuwe dingen leren over marketing of online verkoop. Tijdens een stage bij een webshop leer je als snel allerlei online bezigheden die er nodig is om online succes te behalen. Bezigheden zoals marketing, SEO, advertenties en de klantreis staan steeds vaker centraal bij allerlei bedrijven. Als stagiair is dit vaak een van de beste manieren om iets over een markt te leren. Ook is het altijd interessant om achter de schermen te kunnen kijken bij een succesvolle webshop.

Lees  Verpakkingen en dozen in allerlei soorten en maten

Stage duurzaamheid, door middel van verpakkingsdozen

Een Webshop heeft natuurlijk allerlei verschillende processen lopen. Een van deze processen is het product bij de klant krijgen. Als je een stage duurzaamheid of sustainability wilt volgen kan je bij een webshop vaak al een heel eind komen. Als stagiair kan je dan tijdens je stage duurzaamheid gaan kijken welke processen verbeterd kunnen worden om zo duurzaam mogelijk te gaan werken. Vaak worden er veel verpakkingsdozen en plastic gebruikt. Als stagiair kan je dan een grote impact hebben op een e-commerce bedrijf als je een stage in duurzaamheid doet bij hun.

Vond je deze blog interessant? Lees dan ook meer over hoe je de juiste verpakkingen voor een efficiënt logistiek en sterke merkuitstraling kiest.

Gerelateerde blogs

© 2022 verpakkingdozen. All rights reserved.