Home > Kosten én sleepwerk besparen tijdens interieurshoppen
Huis & tuin, vrije tijd & hobby
|
21 augustus 2023

Kosten én sleepwerk besparen tijdens interieurshoppen

Tijdens de lockdown die Corona met zich mee bracht hebben we allemaal ontzettend lang thuis gezeten. Grote kans dat je onderhand helemaal bent uitgekeken op je interieur! Of misschien ben je wel helemaal verliefd op een nieuwe trend die gewoon niet past bij wat je momenteel in huis hebt staan of hangen. Super leuk, gewoon doen! Toch is er altijd iets wat je tegenhoudt en als wij mogen gokken is dat het sleepwerk. Is het slepen en tillen van alles het wel waard? Ja natuurlijk, en het kan allemaal nog veel makkelijker dan je dacht met onze tip!

 

Sleep met dozen in plaats van zakken

Heb je iets leuks gezien in de winkel dan krijg je dat altijd mee in een zakje. Handig als je vergeten bent zelf iets mee te nemen, maar voor het sleepwerk is het natuurlijk vreselijk. Al het gewicht rust op de handgrepen. Heb je iets zwaars gekocht? Dan kan het zakje nog eens flink gaan snijden in je handen ook! Door alle gekochte producten te verslepen in een doos wordt het gewicht veel beter verdeeld waardoor het tillen ook minder zwaar wordt. Daarnaast wordt het niet zo op elkaar gedrukt zoals in een zakje. Win-win dus! Maar laten we eerlijk zijn, met een doos slepen is natuurlijk ook geen luxe. Het liefst loop je van het winkelcentrum direct je auto in, maar dat gaat niet. Of toch wel?!

 

Gratis parkeren Maastricht

Als je ergens de nieuwste trends in de winkel kunt vinden dan is het wel Maastricht. Afhankelijk van waar je woont moet je er even voor reizen, maar dat is het dubbel en dwars waard. Maar dat was niet het enige waar we op doelden. Je kunt gratis parkeren in Maastricht! En dan hebben we het niet over een afgelegen woonwijk 10 km van het centrum vandaan. Gratis parkeren in Maastricht of andere steden is overigens wel iets wat je vooraf moet uitzoeken. De kans dat je een beschikbare én gratis parkeerplek vindt op de gok is heel klein. De kostbare tijd die je kwijt bent met het zoeken naar een parkeerplek kun jij natuurlijk véél beter besteden! Zo wordt het verslepen van je aankopen naar de auto ineens een stuk makkelijker!

Lees  Verpakkingen en dozen in allerlei soorten en maten

Gerelateerde blogs

© 2022 verpakkingdozen. All rights reserved.