Home > Jezelf zijn met verpakkingen: Bedrijven versus individualiteit
Huis & tuin, zakelijk
|
14 maart 2024

Jezelf zijn met verpakkingen: Bedrijven versus individualiteit

Er zijn een aantal producten die iedereen heeft. Een smartphone is daar een goed voorbeeld van. De consument “bezwijkt” vaak onder de onderlinge competitie en voelt zich al snel geroepen een kant te kiezen. Die kant is voortaan het merk van de betreffende consument. Zo zijn Samsung (en daarmee ook Android) en Apple al snel geduchte concurrenten. Je kunt echter het merk ook los zien van het apparaat. Vindt je het een fijn systeem, maak het daarna meer van jezelf, meer individualistisch.

Smartphone

Bij telefoons kun je voor elke generatie wel duizenden verschillende hoesjes krijgen. Flipcovers, standaard plastic voor minimale bescherming, en meer. Deze hoesjes komen vaak in een breed scala aan mogelijkheden, waarbij zelfs je favoriete serie of film wel diverse kunstzinnige uitdrukkingen heeft. Is het niet genoeg voor jou en wil je juist iets bijzonders of een andere film/spel/serie zien elke keer als je naar jouw telefoon grijpt? Er zijn ook zat opties om een hoesje te laten printen, of zelfs 3D te laten printen! Zo ben je verzekerd van iets dat echt bij jou past.

Accessoires en andere producten

Hetzelfde geldt eigenlijk voor andere producten zoals een AirPods hoesje. Dit zijn de cases die je speciaal hebt om je draadloze AirPods (mp3 oortjes) in te kunnen bewaren. Zo kom je al snel af van de standaard witte gladde vormgeving van alles dat Apple is, terwijl je toch jouw geliefde product behoudt. Misschien een pluizig hoesje dat bijna een schattig diertje lijkt? Of gewoon een andere kleur? Voor smart watches en soortgelijke producten heb je vaak ook speciale bandjes en vormgevingen. Is een product veel geproduceerd? Dan heb je dikke kans dat je er iets voor kunt krijgen om het meer individualistisch te maken.

Lees  Hoe kies je de juiste verpakkingen voor een efficiënte logistiek en sterke merkuitstraling?

Lees ook onze blog waarin wij vertellen hoe verpakkingen de houdbaarheid van medicijnen beïnvloeden/ /hoe-verpakkingen-houdbaarheid-van-medicijnen-beinvloeden.

Gerelateerde blogs

© 2022 verpakkingdozen. All rights reserved.