Home > De leukste muurdecoraties
Huis & tuin
|
21 augustus 2023

De leukste muurdecoraties

Heb jij lege muren thuis maar weet je niet wat je er mee kunt doen? Gelukkig zit je goed bij deze blog wij hebben namelijk een paar leuke voorbeelden vaan de leukste muurdecoraties verzameld. Dus als jouw muren er een beetje leeg uit zien dan laat je inspireren.

Doe weg met die schilderijen en neem een plantenmuur

Veel mensen zien vaak een muur en het enige wat in ze opkomt is om er een schilderij aan op te hangen. Echter zijn er vaak super alternatieven in de vorm van planten. Door bijvoorbeeld een europallet aan de muur te hangen kun je leuk planten aan je muur hangen. Door klimplanten te plaatsen kun je er voor zorgen dat je hele pallet binnen de kortste keren helemaal vol gegroeid is. Zo maak je een leuke groene muur zonder dat je erg veel moeite moet doen.

Alternatieve muurdecoraties

Behalve schilderijen zijn er ook een hoop andere muurdecoraties die veel toegevoegde waarde kunnen bieden zonder dat je vastzit aan de rechthoekige look van schilderijen. Zo heb je bijvoorbeeld een wereldkaart muurdecoratie met alle continenten. Dit is dubbel leuk aangezien je er met pinnen bijvoorbeeld foto’s van vakanties op kunt toevoegen. Verder is een goede muurdecoratie vaak iets dat belangrijk voor jou is. Kijk dus bijvoorbeeld de volgende keer als je op vakantie bent of je een souvenir kunt vinden dat speciaal is dat je aan de muur kunt hangen. De keuze ligt bij jou wat je precies wilt gaan doen

Lees  Verhuizen in coronatijd

Gerelateerde blogs

© 2022 verpakkingdozen. All rights reserved.