Home > Bij welke winkels krijg je vaak de mooiste verpakkingen?
zakelijk
|
21 augustus 2023

Bij welke winkels krijg je vaak de mooiste verpakkingen?

Juwelier Rotterdam

Voor de pandemie waren de winkelstraten ieder weekend goed gevuld met duizenden mensen. We gingen van hot naar het en liepen veel winkels in. Tijdens de pandemie zijn we noodgedwongen online gaan kopen, wat voor sommige mensen werkelijk voor de eerste keer was. En dat is best bijzonder voor iets wat al een hele tijd kon. Maar nu heel veel mensen online in aanraking zijn gekomen met winkels, vinden we het toch wel weer fijn om heerlijk te shoppen in fysieke winkels. Bij welke winkels voel je jezelf nu echt verwend als je jouw producten mee naar huis krijgt?

Juweliers

De luxe uitstraling en binnen interieur van juweliers zegt al genoeg natuurlijk. Maar bij juweliers wordt je vaak goed in de watten gelegd. Wil je sieraden kopen? Dan maak je vaak de afweging tussen hoe mooi en kostbaar iets is en jouw eigen budget. Wat je niet weet is dat het ook een beleving is. Wanneer je iets mooist heb gekocht bij een juwelier krijg je een prachtige verpakking mee. Ze zorgen er namelijk voor dat jouw sieraden goed worden ingepakt zodat je ook thuis weer dat WOW-effect krijgt. Dit is ook iets dat sieraden merken goed weten. Vaak hebben ze al hele mooie kant en klare verpakking klaar liggen waar de juwelier vervolgens nog een schepje boven op doet.

Heb jij wel eens een sieraad gekocht waarbij de verpakking heel mooi was?

Parfumeries

Een parfumerie is tegenwoordig simpelweg gezegd gewoon een Douglas of ICI Paris. En hoewel dit gewoon lijkt is dat het niet altijd. Parfurm is voor veel mensen nog iets onbetaalbaars terwijl iedereen het vast fijn vind om lekker te ruiken. En daarom zorgen dit soort winkels er voor dat als je iets koop, je jezelf ook verwend voelt. Je mag jezelf best wel eens verwennen.

Lees  Kosten én sleepwerk besparen tijdens interieurshoppen

Parfumeries zorgen er dus voor dat je met een goed gevoel de deur uitstapt. Ook al heb je net heel veel geld uitgegeven aan een luchtje. En de beleving hangt ook af van de merken.

Verpakkingen zijn belangrijk

Met een mooie en unieke verpakking kan je de beleving van iemand heel anders maken en zelfs verbeteren. Google eens op “Juwelier Rotterdam” of Parfumerie en ga eens langs bij zo’n winkel. Wij zijn benieuwd wat jouw beleving en ervaring bij een van deze winkels is. En mocht je daar iets kopen, wat jij van de verpakkingen vond.

Gerelateerde blogs

© 2022 verpakkingdozen. All rights reserved.